24.9.2017

Rogue Mocha Porter

Rogue Mocha Porter

Panimo: Rogue Ales
Alkuperämaa: USA

Tyyli: Porter
Käymistapa: Pintahiivaolut
Alkoholi: 5,6 %

Kantavierre: 13,0 °P
IBU-arvo: 54

Maltaat: 2-Row, Münich, C120, Chocolate, Black, Kiln Coffee, Rogue Farms Dare & Risk
Humalat: Rogue Farms Rebel & Liberty
Hiiva: Pacman

Maku: Mocha Porter on makea, paahteinen ja voimakkaasti humaloitu olut. Sille ominaispiirteistä on myös suklainen, kaakaoinen ja espressomainen aromikkuus sekä kukkamaiset ja hivenen sitruksiset vivahteet.

Tuoksu: Tuoksunsa puolesta olut on hyvin tuhti ja jykevä. Se tarjoaa paahteisen, kahvimaisen, mokkaisen arominsa lisäksi myös humalamaisia piirteitä.

Ulkonäkö ja koostumus: Olut on lisäksi täyteläinen, matalahiilihappoinen sekä kermamainen. Sen runko on lähes musta ja läpinäkymätön sekä sitä koristava vaahtokukka tuuhea ja samettinen.

Loppukommentit: Rogue Mocha Porter on olut, joka on omistettu kaikille suklaanystäville. Se tunnettiin aikoinaan nimellä "New Porter" Roguen kotikaupunkia Newporttia kunnioittaen. Se on jälleen yksi oivallinen esimerkki tämän loistavan panimon aikaansaannoksista. Se on olut, jonka kaikki osa-alueet toimivat erinomaisesti yhteen ja tekevät sen kokonaisuudesta huippu nautinnollisen. Omaan makuuni se istui lähes täydellisesti ja voin suositella sitä lämpimästi myös muille oluenystäville.

Arvio: 93/100

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti